Μενού
nino
Νίνο | NDP
  • Α-
  • Α+

Για την ένοπλη επίθεση που είχε δεχτεί πριν από χρόνια στη Θεσσαλονίκη, την Eurovision, τα παιδιά του και την επικινδυνότητα του διαδικτύου μίλησε ο Νίνο. Ο τραγουδιστής είπε πως η απόπειρα δολοφονίας ήταν μία δύσκολη στιγμή για τον ίδιο και σχολίασε πως «ήταν πολύ σκληρό», τονίζοντας πως ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής του. Ο Νίνο αναφέρθηκε και στην τραπ μουσική λέγοντας πως «λένε μέσα πράγματα που τα παιδιά τα επηρεάζουν κακά και το λέω επειδή έχω παιδιά». 

«Από τη δεκαετία των 30 μέχρι τα 40 ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Έγινα μπαμπάς, εκεί αυτόματα αλλάζει η ζωή εντελώς. Δεν τα ξέρουν όλα. Προσπαθώ να είμαι σκέτο μπαμπάς και πιστεύω το έχω καταφέρει. Τα παιδιά μου έχουν μια περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατί το διαδίκτυο τώρα είναι κάτι τρελό για ένα παιδί. Είναι τρομερά επικίνδυνο να έχει ελεύθερη πρόσβαση ένα παιδί και ειδικά πριν την εφηβεία. Μπορεί να του χαλάσει όλη τη ζωή. Είναι λάθος. Μπορείς να δεις το οτιδήποτε στο διαδίκτυο στην οθόνη σου. Από ένα χορευτικό μέχρι ένα αποκεφαλισμό. Μετά ένα ατύχημα και δεν φεύγουν αυτές οι εικόνες από το μυαλό Γίνονται screenshot» ανέφερε ο Νίνο για το διαδίκτυο μιλώντας στο Κοσμοράδιο 95,1. 

Σχετικά με το αν θα ήθελα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Εurovision, ο Νίνο απάντησε: «Σίγουρα έχω γράψει ένα τραγούδι το οποίο αν πάει στην Eurovision θα βγει πρώτο, έτσι πιστεύω. Αν με ρωτάς σήμερα αν θα πήγαινα θα σου έλεγα όχι». Τέλος, ο Νίνο αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει εναντίον του, τονίζοντας πως ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωή του: «Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια, αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ σκληρό».