Μενού
lakis-gavalas
Λάκης Γαβαλάς | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για τη σεξουαλική του ταυτότητα, μιλώντας για τις σχέσεις του τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες, ενώ αναφέρθηκε στο γάμο που έκανε στο παρελθόν και στην εγκυμοσύνη της τότε συζύγου του, η οποία, όμως, διακόπηκε πρόωρα λόγω αποβολής. «Χαίρομαι που δεν πρέπει να βάζω ταμπόν ή σερβιέτες μια φορά τον μήνα, παρόλο που μερικές φορές αισθάνομαι θηλυκό. Στρίβω το μουστάκι μου και όπου χρειάζεται αντιμετωπίζω τα πράγματα ανδρικά, χωρίς να φτύνω έξω από το παράθυρο του Datsun και κάθε 2 λέξεις να λέω αυτή με τα 3 «Α» -μ#λ*κ&ς- γιατί πολύ απλά 3 «Α» έχει και το επίθετό μου: Γαβαλάς. Έχω ερωτευτεί άντρες που με έχουν απορρίψει και έχω αφοσιωθεί σε γυναίκα με τόσο ερωτισμό που δεν μπόρεσα να αγγίξω παραπάνω από το φιλικό της στοιχείο», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής του ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε - μεταξύ άλλων - ότι στο παρελθόν είχε παντρευτεί και η σύζυγός του έμεινε έγκυος, αλλά απέβαλε.

«Έχω υπάρξει με τρεις πάρα πολύ έντονες, μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Ήμουν παντρεμένος με μια Σουηδή μοντέλο. Τη γνώρισα στο Πορτοφίνο της Ιταλίας όπου βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα ως χορευτής. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από δύο χρόνια στην Ελβετία με πολιτικό γάμο. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Θα μου χάριζε έναν γιο, που τώρα θα ήταν 48 ετών, αλλά απέβαλε στον 5ο μήνα. Σήμερα με αυτό που ζούμε, αν δεν είσαι ειλικρινής με πράγματα και καταστάσεις, δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κοιμάμαι σταδιακά με κάποιον που μου αρέσει, αρκεί να έχει ωραίες πιτζάμες», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.