Μενού
eleni-menegaki
Ελένη Μενεγάκη | NDP
  • Α-
  • Α+

Την Τετάρτη (7/12) με αφορμή ένα θέμα που θα παρουσιαζόταν στην εκπομπή και θα αφορούσε τις καρδιολογικές εξετάσεις που κατά καιρούς πρέπει να κάνουμε, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως έχει νοσήσει μια φορά από κορονοϊό. «Αν ένα πράγμα μας έμεινε από την πανδημία του κορονοϊού, σαν απόηχος, είναι ότι καλό είναι να έχουμε μία γενική εικόνα του οργανισμού μας γιατί τα τελευταία δύο χρόνια έχει δείξει ότι κάποιοι άνθρωποι - κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας - αντιμετώπισαν προβλήματα που χτύπησαν σε κάποια όργανα του σώματός τους», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. 

«Συνήθως εγώ έχω ακούσει θέματα που αφορούν στον πνεύμονα. Τελευταία, άκουσα και το κομμάτι της καρδιάς. Είναι ένα όργανο που δεν μας δείχνει πόνο, όπως π.χ. το στομάχι. Έχει πάει ποτέ κανείς σε καρδιολόγο να κοιτάξει την καρδιά του; Κι αν το θέμα της πανδημίας του κορονοϊού επηρεάζει ίσως κι αυτό; Μήπως πρέπει να το ξέρουμε; Υπάρχουν εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια στη συνέχεια.

«Ας πούμε εγώ, έχω περάσει μία φορά covid. Το ξέρω γιατί όλοι εδώ μέσα παρακολουθούμαστε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας. Δεν θα μπορούσε να μου ξεφύγει. Μία φορά αρρώστησα κι ήταν καλοκαίρι», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.