Μενού
takis-zaxaratos
Τάκης Ζαχαράτος | NDP
  • Α-
  • Α+

Την Τετάρτη (7/12) ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη τη συμβουλή που του είχε δώσει ο σκηνοθέτης Ανδρέας Βουτσινάς στο ξεκίνημα της καριέρας του, ενώ μίλησε για το βιβλίο του «Πάστα Σεράνο», τον κόσμο της σόουμπιζ και τι τον τρόμαξε στα πρώτα του βήματα, καθώς επίσης για το αν θέλησε ποτέ να τα παρατήσει όλα για ένα μεγάλο έρωτα. «Κάτι που έμαθα από τον Ανδρέα Βουτσινά είναι ότι δεν χρειάζεται πάντα να τους κάνεις τέλεια, η αίσθηση είναι και η αύρα. Είναι το σύνολο που μετράει», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος. 

Στη συνέχεια ο ίδιος εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έκανε να γράψει το βιβλίο «Πάστα Σεράνο», αποκαλύπτοντας πως τώρα έχει κατά στο μυαλό του να γράψει άλλο ένα βιβλίο. «Ήταν η ανάγκη μου μέσα στην καραντίνα, είχα φρικάρει, είχα δει τα πάντα στο Netflix. Βρήκα ένα σενάριο που είχα δέκα χρόνια και κάθισα με τη βοηθό μου και το φτιάξαμε διαδικτυακά. Κάνω την περίληψη και φτιάχτηκε όλο αυτό χωρίς να το καταλάβω. Ήταν μια ευλογημένη στιγμή. Τώρα έχω στο μυαλό μου ένα άλλο βιβλίο, όχι μυθιστόρημα», ανέφερε. 

Για τις κριτικές που έχει δεχθεί ο Τάκης Ζαχαράτος εξήγησε πως «Όχι ότι δεν με ενδιαφέρει η κριτική. Όλων των ανθρώπων η κριτική είναι σεβαστή, από εκεί και πέρα μετράει τι θα φιλτράρει ο καθένας, ώστε να γίνεται εποικοδομητικό. Με ενδιαφέρει η κριτική, όλων των ανθρώπων είναι σεβαστή η κριτική. Από εκεί και πέρα το τι θα φιλτράρεις, το τι είναι εποικοδομητικό… Γιατί μπορώ να επιλέξω μία κριτική που θα πάω να αυτοκτονήσω ή μία που θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο».

«Η σόουμπιζ είναι ένα τεράστιο ψέμα, λίγοι είναι οι άνθρωποι που είναι το ίδιο μπροστά και πίσω. Αυτό εμένα με τρόμαξε όταν το συνειδητοποίησα. Αυτό θα μπορούσε να με διαλύσει, αισθανόμουν ότι βουλιάζω, ότι βάζω το δάχτυλό μου σε μία τρύπα και ψάχνω να βρω στόκο να την κλείσω. Για πολλά χρόνια δεν ήξερα πώς να φερθώ, πώς να τραγουδήσω, πώς να μιλήσω στους επιχειρηματίες. Δεν ήξερα τίποτα από αυτό», παραδέχτηκε ο ίδιος.

Τέλος, σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη εάν έχει υπάρξει κάποιος μεγάλος έρωτα για χάρη του οποίου να σκέφτηκε να τα παρατήσει όλα και να το «ζήσει», ο Τάκης Ζαχαράτος απάντησε: «Θεωρώ ότι αυτό δεν έχει υγεία. Είναι πολύ μεγάλο λάθος να πέσεις με τα μούτρα και να περιμένεις να πάρεις ζωή από έναν άνθρωπο και αυτός να είναι τα πάντα για σένα. Αλλά δεν γίνεται να παρατήσω τη δουλειά μου. Άλλο κομμάτι είναι η δουλειά, ο έρωτας, οι φίλοι. Πιστεύω πολύ στο πώς κάνεις το παζλ σου».