Μενού
fwteini-velesiwtou
Φωτεινή Βελεσιώτου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Φωτεινή Βελεσιώτου μίλησε την Τετάρτη (7/12) στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τα φοιτητικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ενασχόλησή της με το μπάσκετ τη χρονική περίοδο που ήταν ταυτόχρονα και δασκάλα, ενώ εξομολογήθηκε πως θα άφηνε τον γάμο της για να παίξει σε αγώνα, αλλά τελικά τη συγκράτησε ο άντρας της. «Πρώτη φορά έπιασα μπάλα μπάσκετ στην πέμπτη Γυμνασίου, εξατάξιο ήταν τότε. Είχαμε μια γυμνάστρια που μας έδειξε τι χρώμα και τι σχήμα είχε αυτή η μπάλα που δεν ήταν ποδοσφαίρου και άρχισα να προσπαθώ να μπει στην τρύπα», είπε η γνωστή ερμηνεύτρια.

Πρόσθεσε ότι «Ήμουν απ' τις πρώτες που έπαιξαν μπάσκετ στην Καρδίτσα. Δεν είχα και κάποιον να μου δείξει. Κάναμε μία ψιλοομαδούλα και παίζαμε με άλλα σχολεία. Στη Θεσσαλονίκη μετά έπαιξα σε τρεις ομάδες: στο Μελιτέα, την ομάδα του Παπαφείου, στην Αρμενική με τη Βούλα την Πατουλίδου, από 16 χρονών την ξέρω, και μετά στον Μακεδονικό».

«Πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ήμουν δασκάλα στο σχολείο, γύριζα, πετούσα τα πράγματά μου, φόρμες, άιντε για προπόνηση, για αγώνα. Θα ακύρωνα και τον γάμο μου, για να μην χάσω τον αγώνα γιατί την ίδια ώρα με τον γάμο μου μού έβαλαν αγώνα. Άλλαξε το πρόγραμμα και αντί να ειναι πιο πριν…, θα πήγαινα, αλλά με συγκράτησε ο άντρας μου», παραδέχτηκε η Φωτεινή Βελεσιώτου. 

«Μετά τον αγώνα ήρθε όλη η ομάδα στον γάμο με τις φόρμες και μου έκανε αψίδα με τις μπάλες. Κι εγώ παρατάω τον Θανάση, τον πρώην άντρα μου, και κάνω ντρίπλα μπροστά στον παπά», συμπλήρωσε με χιουμοριστική διάθεση η ίδια.