Μενού
marina-lampropoulou
Μαρίνα Λαμπροπούλου | NDP
  • Α-
  • Α+

Σε δηλώσεις της στις κάμερες η Μαρίνα Λαμπροπούλου αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που δέχτηκε στο παρελθόν, η οποία συνοδευόταν από το καλύτερο δώρο που της έχουν κάνει ποτέ, εξηγώντας γιατί την απέρριψε, ενώ δεν έκρυψε ότι είναι της παλιάς σχολής και δεν της αρέσει να βγαίνει ραντεβού με άντρες που θα πρέπει να πληρώνουν μισά μισά. «Ήταν ένα μονόπετρο, το οποίο όντως με είχε συγκινήσει γιατί ήταν μια σχέση χρόνων, αλλά δεν το δέχτηκα γιατί θεωρώ ότι κάποιες σχέσεις φαίνονται από την αρχή, αν πρόκειται να κρατήσουν σε βάθος χρόνου ή όχι. Μου έκανε πρόταση γάμου γονυπετής. Πρωτοχρονιά ήταν. Όταν είπα όχι, μου είπε "βρε, Μαρίνα"… Ήξερα ότι δεν ταιριάζει στη ζωή μου αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος και έδωσα τέλος. Κάποια στιγμή χωρίσαμε», είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.  

Στη συνέχεια δεν έκρυψε ότι δεν της αρέσει όταν βγαίνει ραντεβού με κάποιον, να τα πληρώνουν μισά μισά, αλλά αν το θελήσει, πάει και πληρώνει μόνη της το λογαριασμό.

«Είμαι της παλιάς σχολής, πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνει ο άντρας. Δεν έχει τύχει να βγω με κάποιον και να μου πει να πληρώσουμε μισά – μισά γιατί δεν επιλέγω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου. Το μισά – μισά μου φαίνεται πολύ φοιτητικό. Ούτε στα φοιτητικά μου χρόνια. Αλλά αν θελήσω εγώ να κάνω την κίνηση, θα πάω μόνη μου μέσα χωρίς να το καταλάβει και θα πληρώσω», ανέφερε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.