Μενού
britney-spears
Μπρίτνεϊ Σπίαρς | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Επειτα από ένα διάστημα αποχής από το Instagram, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επανήλθε και πάλι στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Οπως αναφέρει η 41χρονη τραγουδίστρια στο βίντεο που δημοσίευσε, γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον καλύτερο τρόπο. Στο βίντεο φαίνεται να χορεύει ξέφρενα, φορώντας ένα κόκκινο κορμάκι, να τρώει τούρτα από το πάτωμα, αλλά και να πασαλείφεται με αυτή.

«Ναι, γιορτάζω τα γενέθλιά μου όλη την εβδομάδα και ξέρω ότι το Instagram μου έχει πέσει μερικές φορές, αλλά ειλικρινά το έκανα μόνη μου τις τελευταίες δύο φορές», έγραψε στην ανάρτησή της και πρόσθεσε πως οι στόχοι της για τη φετινή χρονιά είναι να συνεχίσει να είναι πιο «άνετη» με τους ανθρώπους, να βρεθεί σε έναν γάμο και να τραγουδήσει.

https://www.instagram.com/reel/Cl9vqfnOm96/?utm_source=ig_web_copy_link

«Είναι η πρώτη μου χρονιά μετά από 15 χρόνια που αντιμετωπίζομαι ως ίση και καλέ Θεέ μου, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτό!!! Αυτό το βίντεο είναι τόσο θολό, συγγνώμη 🤷🏼‍♀️!!! Είναι λίγο άβολο ή περίεργο να το βλέπετε;;; Ναι. Αυτό είναι το θέμα», συνεχίζει στην ανάρτησή της.