Μενού
mairi-synatsaki
Μαίρη Συνατσάκη | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις 5 Δεκεμβρίου, όταν έφερε στον κόσμο με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ιαν Στρατή. Λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη ανάρτηση με την κόρη της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο και έγραψε: 

«Βγήκαμε απο το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την εχώ κάνει εκατοντάδες φορές.

Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της».

https://www.instagram.com/p/CmBtlq_rPh8/?utm_source=ig_web_copy_link

Στην ίδια ανάρτηση έγραψε και λόγια αγάπης για τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Ιαν Στρατή. «Εσύ που μου παίρνεις τα σκοτάδια και τα φέρνεις πίσω φωτεινά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA