Ξέσπασε η Μέγκι Ντρίο κατά της Ραμόνας Βλαντή, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Αφορμή στάθηκε η δήλωση της δεύτερης πως όλες οι κυρίες της σόουμπιζ κρατούν τσάντες-μαϊμού. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», το μοντέλο αρνήθηκε πως έχει κρατήσει τσάντα-μαϊμού αλλά τα έβαλε με την Βλαντή, υπερασπιζόμενη όσες γυναίκες το κάνουν.
«Δόξα τω Θεώ ό,τι φοράω σε brand είναι αληθινό. Της πέφτει λόγος, τώρα, αυτηνής να κάθεται να σχολιάζει τι κρατάει η καθεμία και πώς το αγοράζει; Δηλαδή έχουμε ξεφύγει λιγάκι! Μαζέψτε την, όποιος μπορεί, γιατί καταντάει και λίγο γελοία προσωπικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.