Μενού
maria-korinthiou
Μαρία Κορινθίου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι» το Σάββατο (17/12) και μίλησε για το νέο ρόλο της παρουσιάστριας όπου δοκιμάζεται για πρώτη φορά φέτος, συμμετέχοντας στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ δεν έκρυψε και τη συγκίνησή της ήδη από την έναρξη της συνέντευξης όταν η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην κόρη της, Ισμήνη Αϊβάζη. «Είναι ένα παιδί που έχει πραγματικά γεμάτο το δοχείο της αγάπης της, είναι τόσο φανερό αυτό όταν τη γνωρίσεις. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με εσένα, Μαρία, που έδωσες αγάπη στο παιδί κι αυτό τη διοχετεύει με τον ίδιο τρόπο», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου με τη Μαρία Κορινθίου να συγκινείται και να της απαντά: «Έλα μωρέ Σίσσυ… Συγκινούμαι γιατί έχουμε μεγαλώσει μαζί με τη Σίσσυ. Σε αγαπώ τόσο πολύ! Είναι δικός μου άνθρωπος, είναι η κολλητή μου, η φίλη μου. Από τις μοναδικές μέσα στον χώρο».

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στο «Πρωινό», η Μαρία Κορινθίου δεν έκρυψε ότι «Η παρουσίαση ήταν κάτι που από παλιά με ιντρίγκαρε. Αισθάνθηκα όντως αγάπη και αποφάσισα ενστικτωδώς να το κάνω. Ξέρω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Ήξερα ακριβώς πού μπαίνω, ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη. Καθίσαμε με το κανάλι και τα συζητήσαμε. Είναι κάτι που με ευχαριστεί. Εξακολουθώ να ανοίγω την πόρτα του στούντιο και να χαμογελάω. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί πρέπει να επικοινωνήσεις με τον κόσμο. Αν δεν είσαι όντως έτσι, το νιώθει ο κόσμος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας: «Είναι αυτό που εγώ έπαιρνα ενεργειακά από τον Γιώργο. Είναι μία έντονη προσωπικότητα και συνδέεται πιο λαϊκά με τον κόσμο. Ο Γιώργος δεν έχει το τυπικό του να δείξει κάτι άλλο».

«Κάποιοι δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν αυτό, την αμεσότητα. Υπάρχουν χαρακτήρες και χαρακτήρες. Είναι άλλοι που δεν μιλάνε καθόλου, άλλοι που άλλα λένε κι άλλο είναι πίσω από την κάμερα. Είναι ξεκάθαρο αυτό και λέει αυτό που θέλει χωρίς να το φιλτράρει» κατέληξε η Μαρία Κορινθίου.