Μενού
eleftheria-eleftheriou
Ελευθερία Ελευθερίου | NDP
  • Α-
  • Α+

Τους προηγούμενους μήνες η Ελευθερία Ελευθερίου φημολογούνταν ότι θα συμμετείχε στο Survivor All Star, ενώ σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, η γνωστή τραγουδίστρια είχε επιβεβαιώσει ότι η παραγωγή της είχε κάνει κρούση και ότι είχαν πραγματοποιηθεί κάποια ραντεβού χωρίς να απαντήσει ξεκάθαρα αν θα πάει στον Άγιο Δομίνικο ή όχι. Είχε αρκεστεί στο να πει «Υπάρχει κρούση για το Survivor, έγιναν συναντήσεις. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι για όλους. Θα πρέπει να έχεις μεγάλη δύναμη ψυχής για να το κάνεις. Είναι μεγάλη απόφαση». 

Μπορεί να μην έχει ακουστεί κάτι νεότερο και να μην είναι σίγουρο αν θα ξαναδούμε τελικά την Ελευθερία Ελευθερίου στους στίβους μάχης του Survivor All Star, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πορεία θα μπουν και άλλοι παίκτες, όμως, η ίδια δείχνει «μάχιμη» σε βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram και τη βλέπουμε να κάνει προπόνηση στο γυμναστήριο και μάλιστα, ύστερα από βαριά ίωση που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες και ενώ είναι ακόμα στην ανάρρωση. 

«Και κάπως έτσι υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου "δεν αρρωσταίνω, είμαι σκυλί" και όλη την εβδομάδα έπεσα σε μία βαριά ίωση με υψηλούς πυρετούς! Σήμερα κάπως νιώθω καλύτερα και ας έχω ακόμα μπούκωμα και κλειστή φωνή. Παρ’ όλα αυτά δεν με πτοεί τίποτα, επέστρεψα στις προπονήσεις μου, την καθημερινότητά μου και όλα φυσικά είναι θέμα καλής διάθεσης!», έγραψε η Ελευθερία Ελευθερίου στην ανάρτησή της και δείχνει πραγματικά να μην την πτοεί τίποτα.