Μενού
hristos-mastoras
Χρήστος Μάστορας | NDP
  • Α-
  • Α+

Απρόσμενη εξέλιξη στο επεισόδιο ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και στον θαμώνα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, με τον οποίο έγινε έξαλλος καθώς ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια του δεύτερου προγράμματός του, θεώρησε πως φλέρταρε την σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη με απρεπή τρόπο. Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Χρήστος Μάστορας τηλεφώνησε στον θαμώνα, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας δύο φορές, μία για φαγητό και μία για ποτό, μίλησαν, ξεκαθάρισαν την κατάσταση και τελικά η παρεξήγηση ανάμεσά τους λύθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια του δεύτερου προγράμματός του, θεώρησε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» πως κάποιος από τους θαμώνες φλέρταρε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη με απρεπή τρόπο. Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha, ακούγεται ο Χρήστος Μάστορας να κάνει παρατήρηση στον εν λόγω θαμώνα και να λέει «Βλάκα, δεν ντρέπεσαι λίγο» ενώ ζητά να αποχωρήσει η συγκεκριμένη παρέα από το μαγαζί. Λίγο αργότερα ο frontman των Mελισσών αποχωρεί εκνευρισμένος από τη σκηνή.

Τότε, ήταν που οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου του εξήγησαν πως πρόκειται για παρεξήγηση, με τον ίδιο να επιστρέφει στη σκηνή και να συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά του.