Μενού
giannopoulos
Γιώργος Γιαννόπουλος | NDPphoto
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος με την κουβέντα τους να περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του δημοφιλή ηθοποιού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ρόλο που παίζουν οι γυναίκες στη ζωή του με τον ίδιο να εκφράζει την οργή του για τις επιθέσεις εναντίον τους και βέβαια τις γυναικοκτονίες που συγκλονίζουν κάθε νοήμων άνθρωπο.

«Τα... πάντα όλα είναι η γυναίκα. Oι γυναικοκτονίες μπορεί να με τρελάνουν. Μία από τις γυναικοκτονίες που έμεινε στα αζήτητα ήταν ότι πέθανε γυναίκα από το ξύλο το 2022. Αυτό μπορεί να με τρελάνει και να με στείλει» ανέφερε χαρακτηριστικά όταν η κουβέντα έφτασε και στο νέο αποτρόπαιο έγκλημα, την Κυριακή στη Νίκαια.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια λέγοντας : «Δεν έχω πάει σε ψυχολόγο, μήπως πάω τώρα γιατί όσο μεγαλώνω νιώθω ότι μικραίνω... θέλω να κάνω τώρα οικογένεια και παιδιά», ενώ όπως είπε με την σύντροφο που είναι τώρα είναι πολύ καιρό μαζί και θέλει να κάνουν οικογένεια. «Οι συγκυρίες έκατσαν και δεν έκανα παιδιά. Ίσως ένας λόγος που δεν έκανα ήταν ότι αισθανόμουν πολύ "παιδί" για να κάνω παιδιά. Αν γίνω τώρα πατέρας νομίζω θα είμαι από τους καλύτερους», συμπλήρωσε.