Μενού
mastoras-kalifoni
Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη | NDP, @garifalia.kalifoni
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη κρίση φέρεται να περνάει η σχέση του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», με το ζευγάρι να βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού και μάλιστα, χρειάστηκε να μεσολαβήσει τρίτο πρόσωπο, ώστε να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής ο Χρήστος Μάστορας φέρεται να είναι «κλειδωμένος και "ξενερωμένος" γιατί θεωρεί ότι η Γαρυφαλλιά έχει ένα 30% των ευθυνών για το συγκεκριμένο περιστατικό, τον μεγάλο χαμό που συνέβη πριν λίγο καιρό στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά. Θεωρεί ότι δεν είπε "ώπα, σταμάτα" στον κύριο που καθόταν δίπλα της, αλλά ούτε έδωσε τροφή στο να έρθει εκείνος κοντά της. Απλά δεν έθεσε τα όρια και δεν κράτησε τις αποστάσεις». 

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του δεύτερου προγράμματός του και ενώ ο τραγουδιστής βρισκόταν πάνω στη σκηνή, θεώρησε, σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», ότι κάποιος από τους θαμώνες φλέρταρε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη με απρεπή τρόπο. Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας έκανε παρατήρηση στον εν λόγω θαμώνα, λέγοντάς του «Βλάκα, δεν ντρέπεσαι λίγο», ενώ ζητά να αποχωρήσει η συγκεκριμένη παρέα από το μαγαζί. Λίγο αργότερα ο frontman των Mελισσών αποχωρεί εκνευρισμένος από τη σκηνή, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε όταν οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου του εξήγησαν πως πρόκειται για παρεξήγηση. Έτσι, το θέμα λύθηκε χωρίς να πάρει έκταση.

Από πλευράς της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασε ένα story στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο αναφέρει «Έχω master στις λάθος επιλογές» και - εάν δεν αναφέρεται σε κάποιο άλλο θέμα που μπορεί να την απασχολεί - μάλλον επιβεβαιώνει τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού. 

garifalia-kalifoni-instagram
Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Το αινιγματικό story στο Instagram | @garifalia.kalifoni