Μενού
pamela-anderson
Πάμελα Άντερσον | AP
  • Α-
  • Α+

Η Πάμελα Άντερσον ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της, «Love, Pamela» και το Variety φιλοξένησε ένα απόσπασμα στο οποίο η σεξοβόμβα του Baywatch ισχυρίζεται ότι είδε κατά λάθος τον Τζακ Νίκολσον να κάνει τρίο με δύο όμορφες γυναίκες στο μπάνιο της έπαυλης του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ και μάλλον τον βοήθησε να ολοκληρώσει εξ αποστάσεως, όπως λέει η ίδια. «Τον είδα με δύο πανέμορφες γυναίκες να φιλιούνται στον τοίχο. Γελούσαν και φιλιόντουσαν, "γλιστρώντας" ο ένας πάνω στον άλλον», αναφέρει αρχικά η σταρ.

«Είχα μπει για να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη να διορθώσω το κραγιόν μου και έσκυψα πάνω από τον νιπτήρα, ώστε να μη με δουν. Προσπάθησα να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Έπιασα το βλέμμα του και νομίζω ότι τον βοήθησα να ολοκληρώσει, καθώς έκανε έναν αστείο ήχο. Με κοίταξε, χαμογέλασε και μου είπε: "Σε ευχαριστώ, χρυσό μου"», συνεχίζει η Πάμελα Άντερσον.

Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς συνέβη το παραπάνω σκηνικό, αλλά, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, η μία φορά που ο Τζακ Νίκολσον και η Πάμελα Άντερσον εθεάθησαν στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ δεν ήταν στο τόσο μακρινό παρελθόν, αλλά το 2014, με την ίδια να χαρακτηρίζει εκείνο το πάρτι στη βίλα του Χιου Χέφνερ ως «την απόλυτη ελευθερία» και ανέφερε ότι η έπαυλη «ήταν γεμάτη καλλιτέχνες, φιλάνθρωπους, διανοούμενους και όμορφες γυναίκες. Ήταν μια πραγματική εμπειρία».