Μενού
kanye-west
Κάνιε Γουέστ | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Κάνιε Γουέστ σε έξαλλη κατάσταση να ζητά από παπαράτσι και θαυμαστές να μην τον βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα. Ο ράπερ πήγαινε να δει τα παιδιά του και όταν τον εντόπισαν στο αυτοκίνητό του και στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν είναι φανερά ενοχλημένος και ζητά από όσους τον τραβούσαν βίντεο, να το σταματήσουν.

Αφού δεν τον άκουγαν, εκείνος ξέσπασε. Ξεχωρίζει το στιγμιότυπο, όπου αρπάζει το κινητό μίας γυναίκας η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της. Συγκεκριμένα, ο Γουέστ στάθηκε μπροστά της, την ώρα που εκείνη τον βιντεοσκοπούσε από τη θέση του οδηγού και της έλεγε κατ' επανάληψη «Σταμάτα με τις κάμερες, όταν λέω "σταμάτα" είναι "σταμάτα"».

Η γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι παπαράτσι ακούγεται να του λέει «Καταλαβαίνω» αλλά δεν έκανε κίνηση να αφήσει το κινητό από τα χέρια της. Τότε, ο ράπερ βγήκε εκτός εαυτού και της άρπαξε το κινητό, περνώντας το χέρι του μέσα από το τζάμι. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, το πέταξε στην άλλη άκρη του δρόμου.