Μενού
elisabet-moutafi
Ελισάβετ Μουτάφη | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρία» της ΕΡΤ και μίλησε για τη σχέση της με την αείμνηστη ηθοποιό, Ντίνα Κώνστα αλλά και τα σχόλια που είχε ακούσει για τα τατουάζ της. Μάλιστα αποκάλυψε και ένα περιστατικό με την αείμνηστη ηθοποιό που την είχε ρωτήσει αν είναι... ηλίθια. 

Η Ελισάβετ Μουτάφη που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το Βραχιόλι της Φωτιάς» σχολίασε για τα τατουάζ της: «Έχω κάνει πολλά τατουάζ. Στα χέρια μου όμως όχι κάτι άλλο. Κάποια στιγμή μου την "έδωσε", το έκανα, στη δουλειά ζοριζόμαστε λίγο, αλλά εντάξει. Ας πούμε, στο Βραχιόλι της Φωτιάς τα βάφαμε και πολλές φορές έβγαιναν και τα ξαναβάφαμε. Η μακιγιέζ μας ζορίστηκε λίγο. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Κανονικά ένας ηθοποιός δεν πρέπει να έχει. Μπορεί και να αφαιρέσω κάποια στιγμή αυτά που είναι πολύ έντονα».

Σε ερώτηση για το πρώτο τατουάζ που έκανε, η Ελισάβετ Μουτάφη αφηγήθηκε μία ιστορία με τα σχόλια που της έκανε η Ντίνα Κώνστα: «Ούτε που θυμάμαι πότε ήταν το πρώτο μου τατουάζ, πάνε 10-15 χρόνια. Το πρώτο μου ήταν ένα μικρούλι, μετά το π.....σα λίγο. Το πρώτο ήταν το “1976”, η χρονολογία γέννησης. Μου είχε πει η Ντίνα Κώνστα να ‘ναι καλά εκεί που είναι όταν ήμασταν μαζί στο θέατρο “χρυσό μου, δεν είσαι καλά”. Ήταν έξαλλη που έκανα τη χρονολογία γέννησής μου. Μου λέει “το γράφεις και πάνω σου, είσαι ηλίθια;”».

Όσον αφορά στη συνεργασία της με την Ντίνα Κώνστα: «Είχαμε μία τέλεια σχέση. Πηγαίναμε επί δύο χρόνια δύο ώρες πριν την παράσταση και πίναμε καφέ στο καμαρίνι της. Αριστούργημα. Έχω κρατήσει τα πάντα. Ήταν ένας ντόμπρος, αληθινός άνθρωπος, ό,τι μου έλεγε το άκουγα και ήταν δίπλα σου σε όλα. Έχω κρατήσει ολόκληρη τη Ντίνα, δε μπορώ να ξεχωρίσω τίποτα».