Μενού
roula-koromila
Ρούλα Κορομηλά | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (1/2) στο «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία της στην τηλεόραση, αλλά και την επιστροφή της φέτος στην παρουσίαση της εκπομπής «Σπίτι με το Mega», την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε εάν θα παντρευόταν για τρίτη φορά. «Μπήκα εμβόλιμα στο "Σπίτι το Mega". Ήρθε ο Αντώνης Δημητριάδης και μου χτύπησε την πόρτα», είπε η παρουσιάστρια, η οποία τόνισε ότι δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα έχει κάνει στην καριέρα της.  

«Δεν πετάω τίποτα από το παρελθόν μου ως ενήλικη γιατί ό,τι έκανα, το έκανα γιατί πραγματικά το πίστευα και το ήθελα. Δεν υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που ασχολήθηκα με την τηλεόραση, όχι. Όσο κι αν πληγώθηκα, που έχουμε πληγωθεί και ταλαιπωρηθεί και εσύ και εγώ, αλλά και οι πιο παλιοί φαντάζομαι, αρκετές φορές από συμπεριφορές, καταστάσεις, αδικίες, διάφορα που λέγονται και γράφονται. Όχι, γιατί είναι η δουλειά μας αυτή. Πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και τι ακριβώς μας προσφέρει αυτή η δουλειά. Έχει και τις γλυκές της στιγμές, έχει και τις πικρές της στιγμές. Στην τηλεόραση παίζει ρόλο η χημεία με τον άλλον. Δεν είχαμε πάντα χημεία και με τους ανθρώπους που μπορεί να είχαν δεύτερο και τρίτο ρόλο. Άμα δεν έχεις χημεία, δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Και άμα είσαι δημιουργικός άνθρωπος και το 'χεις, που λέμε, ξεφεύγεις γιατί προσπαθείς να καλύψεις τα πάντα και αυτό φαίνεται ότι "καβαλάς" τον άλλον, τον υπερπηδάς, ενώ μπορεί να μην συμβαίνει αυτό», εξήγησε η Ρούλα Κορομηλά, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πώς φέρεται στις συνεργασίες της, αλλά και σε ποιον οφείλει το γεγονός ότι δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι παρά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στην καριέρα της.

«Ο πατέρας μου μού έλεγε "κάνε ό,τι θέλεις, αλλά μην αδικείς" και το έχω ως μότο, όπως δεν θέλω να με αδικούν, δεν αδικώ. Δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν έχω απολύσει κανέναν απολύτως. Μπορεί να έχω διαφωνήσει, μπορεί να έχουμε νευριάσει όπως γίνεται σε κάθε χώρο εργασιακό, να έχουμε φωνάξει, αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν μπορώ να κοιμηθώ εγώ. Την ώρα που μπορεί να τσακωθούμε, μετά μπορεί να πάω στο μπάνιο και να κλαίω. Είμαι και στις σχέσεις μου έτσι. Όπως λειτουργώ στη διαπροσωπική μου σχέση, έτσι λειτουργώ και στην επαγγελματική. Δηλαδή αν σπάσει το βάζο, δεν θέλω να το ξανακολλήσω γιατί αν το ξανακολλήσω, θα φαίνεται γύρω γύρω η ρωγμή. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα που δεν τα αισθάνομαι πραγματικά», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, εξήγησε πως «Δεν θεωρώ ότι κάνουμε κάτι σπουδαίο, κάτι ξεχωριστό, έτυχε να κάνουμε μία δουλειά που έχει δημοσιότητα. Εμείς δεν είμαστε πρωταγωνιστές, παρουσιάζουμε τους πρωταγωνιστές. Αν εμείς καβαλήσουμε το καλάμι και θεωρήσουμε ότι είμαστε κάτι σπουδαίο, έχουμε χάσει τον δρόμο. Δεν "χάθηκα" γιατί σε κάθε "γκέλα" που έκανα ο αδερφός μου ο Θανάσης μου έλεγε "ποια νομίζεις πως είσαι; Σε παρακαλώ, άσε τις επάρσεις, προσγειώσου"». 

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, δεν έκρυψε ότι οι άντρες δεν τη φλερτάρουν, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποιοι δεν άντεξαν να είναι στο πλευρό της εξαιτίας της μεγάλης αναγνωρισιμότητάς της. «Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να με παρουσιάζουν ως την πληγωμένη στις σχέσεις μου. Βίωνα και εγώ καταστάσεις, όπως η κάθε γυναίκα, ερωτευόμουν, στενοχωριόμουν, αλλά είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω και να προχωρήσω», παραδέχτηκε η Ρούλα Κορομηλά, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί, εξηγώντας και το λόγο. «Παντρεύτηκα δύο φορές, έζησα τον γάμο πολύ ωραία. Δεν έχει τύχει να μιλήσω με κανέναν πρώην μου και δεν το επιδιώκω ωστόσο θέλω να είναι καλά. Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ γιατί ψιλοβαριέμαι να δίνω λογαριασμό», τόνισε η Ρούλα Κορομηλά.