Μενού
maria-solomou
Μαρία Σολωμού | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» στα σχόλια που δέχεται για τα podcasts της και την κριτική που της έκανε η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί λεκτική βία στη ζωή της. Ακόμα μίλησε για τον Mente Fuerte χωρίς να αποκαλύψει το είδος της σχέσης τους, ενώ δεν έκρυψε πως «μεταφορικά μιλώντας» τρεις πρώην της θα τους πάταγε με το αμάξι. «Θέλω να σταματήσουν να ασχολούνται συνέχεια με αυτά που λέω στα podcasts. Θέλουν να γεμίσουν τηλεοπτικό χρόνο και παίρνουν εμένα; Όπως στη σχολή υποκριτικής που διδάσκω, έτσι και στις εκπομπές οι περισσότεροι βλέπουν μόνο ένα απόσπασμα και όχι ολόκληρο το κείμενο», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Όσον αφορά την Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε: «Την αγαπώ την Έλενα, η αισθητική της είναι άλλου επιπέδου και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ για το στάτους, το μορφωτικό επίπεδο και την αισθητική για τις γυναίκες β’ κατηγορίας». Στη συνέχεια η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε ότι «έχω βιώσει στη ζωή μου περισσότερο λεκτική βία και χειριστικές συμπεριφορές, αλλά και στη δουλειά μου έχουμε δεχτεί πολύ ψυχολογική βία. Εμείς τότε νομίζαμε πως αυτό ήταν φυσιολογικό και σοκαριστήκαμε όταν έγιναν όλα αυτά».

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte, η ίδια απάντησε ότι «υπάρχουν φιλίες που εξελίσσονται σε σχέσεις. Δεν θα πω ποτέ τίποτα για το είδος της σχέσης μας. Θα μείνετε όλοι με την απορία τι συμβαίνει». Τέλος, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στις προηγούμενες σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι με πολλούς πρώην της είναι πλέον αδελφικοί φίλοι, αλλά και κάποιους μπορεί να τους πάταγε με το αμάξι, μεταφορικά μιλώντας. 

«Έχω αποφασίσει πως η επόμενη φορά που θα συγκατοικήσω θα είναι τα 70 μου. Με τον Μάριο είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με τις μεγαλύτερες χρονικά σχέσεις μου είμαστε πλέον, αδελφικοί φίλοι. Υπάρχουν τρεις, όμως, που άμα τους πετύχω μπορεί να τρέξω με φόρα και να τους πατήσω με το αμάξι, μεταφορικά, γιατί είμαστε κατά της βίας», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.