Μενού
meletis_ilias
Μελέτης Ηλίας | Ant1
  • Α-
  • Α+

Ο Μελέτης Ηλίας συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show και μεταξύ άλλων πως του είχε γίνει πρόταση να αναλάβει έναν από τους πλέον κομβικούς ρόλους στις «Άγριες Μέλισσες» και εκείνος τον απέρριψε.

«Το κακό με τη δική μας τη δουλειά είναι πως θα πρέπει να διαλέξεις κάτι το οποίο δεν ξέρεις καθόλου πώς θα είναι σαν αποτέλεσμα. Μπορεί να διαβάσεις το καλύτερο σενάριο και να μην το δει ψυχή. Μπορεί να διαβάσεις το χειρότερο και να κάνει 35αρια τηλεθέαση. Δεν μπορείς να το ξέρεις. Θα ξεχάσω εγώ τότε που μου είχαν πει για τις ''Άγριες Μέλισσες'' και είχα πει ''αποκλείεται! Αυτό σε ένα μήνα θα κοπεί! Μου είχαν πει για τον ρόλο του ''δασκάλου'', που έκανε ο Δημήτρης ο Γκοτσόπουλος. Φοβερός ρόλος! Λέω θα είναι προχειροδουλειά. Εννοείται πως το μετάνιωσα. Θα ήμουν βλάκας αν έλεγα το αντίθετο» τόνισε!

«Δουλέψαμε αρκετά και πήγαμε σε σύμβουλο γάμου»

Παράλληλα, μίλησε και για τον γάμο του με τη σύζυγό του. «Είμαστε μαζί από το 2005. Δουλέψαμε αρκετά και πήγαμε σε σύμβουλο γάμου. Κάθεσαι με το έτερον ήμισυ απέναντι από τον ψυχολόγο – σύμβουλο γάμου και αυτό που κάνει είναι να ακούσει διαφορετικές εκδοχές μιας ιστορίας και να καταλάβει αν αυτοί οι δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί ή όχι. Αυτός θέλει να επισπεύσει είτε προς τη μία είτε προς την άλλην κατεύθυνση, αρκεί να ξέρει τι θέλουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Εμείς είχαμε βρεθεί σε μια κούραση αυτών των χρόνων και ουσιαστικά προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τις μας φταίει στην καθημερινότητα. Από τις πρώτες συνεδρίες κατάλαβα τι μέρος του λόγου είμαι και τι πρέπει να κάνω για να υπάρξω σε ένα σπίτι που ονομάζεται οικογένεια. Εμένα με βοήθησε» εξομολογήθηκε ο Μελέτης Ηλίας.