Μενού
solomou
Μαρία Σολωμού | Mega
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Σολωμού και αναφέρθηκε στο πόσο ενοχλήθηκε με σχόλια που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας για ένα podcast της. Αφού περιέγραψε το θέμα του podcast, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Μέσα στα podcast έχουν ειπωθεί τέρατα. Ξαφνικά βγήκε ένα podcast μου που μιλούσαμε για την πολυγαμία, επειδή μου ήρθε ένα γράμμα. Είχα πει ότι όταν ήμουν 20, έβγαινα με 3-4. Αυτό σόκαρε επειδή το είπε μια γυναίκα.

Η μανούρα ξεκίνησε ότι ήταν ένα podcast, όχι μία συνέντευξη. Σχολιάστηκε λιγάκι αν να βγήκα εγώ και να περηφανεύτηκα… Ο καθένας μπορεί να βγει και να πει την άποψή του και να φάω την λάσπη και τον σχολιασμό που τρώω έτσι κι αλλιώς. Η εμπάθεια κι ο σχολιασμός από κάτω με ενοχλεί. ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Εγώ το είπα ότι όλοι είμαστε κάποια στιγμή σε φάση που δεν θέλουμε κάτι σταθερό» και πρόσθεσε:

«Ένιωσα ότι σε κάποια σχόλια υπάρχει βαθιά αντιπάθεια. Λέω ότι θεωρώ πως ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου κατέβασε τα εξ’ αμάξης… Ο καθένας έχει την άποψή του για τον άλλον και δεν είμαστε θεμιτοί από όλους. Δεν θα μπορούσα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μιλήσω τόσο έντονα και με πάθος και να έχω συναίσθημα αρνητικό από κάτω, εκτός αν έκανα κάτι παραβατικό».