Μενού
grigoris-petrakos
Γρηγόρης Πετράκος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Γρηγόρης Πετράκος εξήγησε σε δηλώσεις του στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τους λόγους για τους οποίους δεν παρακολούθησε τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, αλλά και γιατί έχουν αποφασίσει με τη σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά να μην έχουν τηλεόραση στο σπίτι τους αν και ξεκαθάρισε ότι παρακολουθεί το Μαύρο Ρόδο του Mega όπου εκείνη πρωταγωνιστεί. «Δεν είδα το "Μaestro" γιατί δε βλέπω τηλεόραση, δεν έχω τηλεόραση. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τη σειρά», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Πρόβλημα είχα με κάποια μηνύματα, με κάποιες βασικές σταθερές αξίες, όπως είναι το αντρικό και γυναικείο πρότυπο, το πρότυπο της οικογένειας, το πρότυπο της μητέρας, του πατέρα. Αυτά τα πρότυπα θέλω να τα προστατεύσουμε», τόνισε ο ίδιος, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο μαζί με τη σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά, έχουν αποφασίσει να μην έχουν τηλεόραση στο σπίτι.

«Θεωρώ ότι υπάρχει μια παγκόσμια γραμμή, τάση, μόδα να καταστρατηγούνται τα αρχέτυπα και τα πρότυπα. Δε χρειάζεται να βλέπω τηλεόραση για να το ξέρω αυτό, έχω το κινητό μου και στη ροή των νέων μου βλέπω τι γίνεται. Τη σειρά της γυναίκας μου τη βλέπω στο τάμπλετ, αλλά επειδή μεγαλώνουμε παιδιά και δε θέλουμε να είναι κολλημένα σε μια τηλεόραση, επιλέξαμε από τότε που είμαστε μαζί να μην έχουμε τηλεόραση στο σπίτι», ανέφερε ο Γρηγόρης Πετράκος.