Μενού
renos-xaralampidis
Ρένος Χαραλαμπίδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «The Phantom of the Opera» και σε δηλώσεις του στις κάμερες αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου όσον αφορά την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη που τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για δύο απόπειρες βιασμού και ομόφωνα αθώο λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό. «Κοιτάξτε, χύθηκε πάρα πολύ αίμα και έγιναν μεγάλοι αγώνες για να μην δικάζουμε σε λαϊκά δικαστήρια. Πάντα το έλεγα, από την αρχή, ότι πρέπει να περιμένουμε τη δικαιοσύνη. Τελικά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει», επεσήμανε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. 

Σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» πριν από μερικούς μήνες ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στον Δημήτρη Λιγνάδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι σωστό δύο άνθρωποι που είναι πεσμένοι κάτω να τους κρίνουμε σε σχέση με το ηθικό δικαστικό κομμάτι. Αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Όμως, είναι δύο προσωπικότητες που καλλιτεχνικά αποθεώθηκαν. Εγώ κρίνω αυτό, όχι όλο το άλλο. Πάντα ήταν περιπτώσεις ανθρώπων που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες. Δηλαδή, πώς μπορεί κάποιος να λέει για τον εαυτό του "είμαι ο μεγαλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας"; Ας τσεκάρουμε, λοιπόν, γιατί είσαι ο μεγαλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας; Τις διαχρονικές σου επιτυχίες, τις καλλιτεχνικές σου επιτυχίες και τις εισπρακτικές σου», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν λέει κάποιος είμαι ο μεγαλύτερος ηθοποιός, σημαίνει ότι έχεις κάνει 7 σίριαλ διαχρονικά - γιατί αν σκεφτούμε δουλειές των ανθρώπων αυτών η διαχρονικότητά τους είναι πάρα πολύ μικρή. Άλλο κάνω φέτος ένα σίριαλ και σκίζει και σε δύο χρόνια δεν το ξέρει κανένας. Και πώς ξέρουμε τη διαχρονικότητα; Από τις επαναλήψεις. Όταν βγαίνει κάποιος στο επάγγελμα και λέει "Είμαι ο μεγαλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας" και το λέει μόνος του, καταρχήν εισπράττει την ειρωνεία των συναδέλφων. Εμείς σπάμε πλάκα».