Μενού
lena-zeygara
Λένα Ζευγαρά | NDP Agency
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις είχαν προκληθεί τις προηγούμενες μέρες καθώς έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια έδειχνε ότι η Λένα Ζευγαρά εμφανίστηκε στο καρναβάλι της Ξάνθης με αμοιβή 26.000 ευρώ. Ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, Ηλίας Ασκαρίδης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, του Alpha και ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ασκαρίδης διευκρίνισε πως το ποσό αφορά όλη την ομάδα.

«Χαίρομαι που με ρωτάτε, για να γνωρίζει και ο κόσμος. Αυτό το ποσό είναι όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι, ο φόρος, ο ΦΠΑ, τα έξοδα, η διαμονή, είναι τα πάντα. Υπήρχαν 16 άτομα ορχήστρα μαζί με τη Λένα Ζευγαρά». «Αυτό που βγήκε λάθος είναι ότι η Λένα Ζευγαρά πήρε αυτά τα χρήματα και όλο αυτό παρεξηγήθηκε. Επειδή εγώ την ξέρω τη Λένα και είναι τόσο καλό και απλό παιδί, ποτέ δεν έχει προκαλέσει. Είναι μία ολόκληρη ομάδα. Όλη η εκδήλωση κοστίζει 26.000 ευρώ να το καταλάβει κι ο κόσμος» υπογράμμισε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA