«Καλώς το κάταγμα!» έγραψε την Τρίτη (21/2) σε ανάρτησή της στο Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανησυχώντας τους διαδικτυακούς της φίλους που την είδαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου.
Λίγες ώρες μετά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στο σπίτι, ενώ για το επόμενο διάστημα θα πρέπει να μείνει σε ακινησία, προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο.

«Για τον επόμενο 1 1/2 μήνα σε ακινησία λέει να αποφύγουμε το χειρουργείο. Για πείτε μου, με νεογέννητο πώς γίνεται;» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.