Μενού
zoyganeli-dimitrioy
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου | NDP
  • Α-
  • Α+

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες του τελευταίου διαστήματος καθώς η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια γάμου. Η είδηση του διαζυγίου έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (21/2) και ο δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για τον χωρισμό του με την ερμηνεύτρια.

«Είμαι πολύ αδέξιος σε σχόλια επί προσωπικών θεμάτων και δικά μου και άλλων για αυτό ευγενικά θα αρνηθώ να σχολιάσω» είπε ο Σπύρος Δημητρίου στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την είδηση για το διαζύγιό του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Την είδηση του χωρισμού τους επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης (21/2) ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας». Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες πριν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε πραγματοποιήσει την παρουσίαση του δίσκου της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τον σύζυγό της, εκείνη απέφυγε να απαντήσει λέγοντας απλά πως είναι κουραστικό να τη ρωτούν συνέχεια γι’ αυτό το θέμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA