Μενού
panos-iooannidis
Πάνος Ιωαννίδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/2) στο The 2Night Show και εκτός από το MasterChef του Star στο οποίο συμμετέχει για έβδομη χρονιά και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι και η τελευταία του στο ριάλιτι μαγειρικής, ο ίδιος αναφέρθηκε στη σύντροφό του, αλλά και στον γιο του, καθώς επίσης στο πώς θα αντιδρούσε εάν εκείνος στο μέλλον του έλεγε ότι θέλει να γίνει chef. 

«Η σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με τις κουζίνες. Είναι δικηγόρος. Σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Προσπαθώ τώρα να της μάθω να μαγειρεύει λίγο, εντάξει κάτι γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο. Είναι δύσκολη μαθήτρια», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για τη σύντροφό του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητα μαζί με τον γιο του.

«Με το μωρό η ζωή μου πήγε σε μια άλλη πίστα. Κοιμάμαι λίγες ώρες, αλλά βάζει και πλάτη η σύντροφός μου. Και πριν το παιδί δεν είχα χρόνο, αλλά τώρα δεν έχω καθόλου χρόνο», εξομολογήθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ στο τέλος, αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε ο πατέρας του και θα δώσει και στον δικό του γιο εάν του πει στο μέλλον ότι θέλει να γίνει chef. «Εγώ θα έλεγα στον γιο μου αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας: "Παιδί μου, γίνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου, φτάνει να το αγαπήσεις"», δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.