Μενού
surviror
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor αν και γι ακόμα μια φορά τα φώτα συγκέντρωσε πάνω της η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία στο συμβούλιο του νησιού έδωσε... «στεγνά» τον Μάριο Πρίαμο για το ψέμα στον Στάθη Σχίζα με αποτέλεσμα να επικρατήσει ξανά ένταση.

«Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά και θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Σίγουρα η κόκκινη ομάδα θα δυναμώσει με την αποχώρηση μου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την στήριξη που δεν νιώθει να έχει από την ομάδα του. «Ευχαριστώ παιδιά, την επόμενη εβδομάδα πάλι! Ρε φίλε, είμαι στεναχωρημένος! Τι να κάνω… Δηλαδή κακό είναι που βλέπω ότι η ομάδα μου δεν με στηρίζει; Δεν μου είπε κανείς «καλή επιτυχία» όταν μπήκα μέσα στο συμβούλιο. Μόνο ένα δυο άτομα. Αλήθεια, αν είναι έτσι να φύγω ρε φίλε γιατί το βλέπω ρε παιδιά ότι δεν με γουστάρετε» πρόδωσε, με μάτια δακρυσμένα, ο παίκτης των Μαχητών με όλη την ομάδα να τον πλησιάζει για να τον αγκαλιάσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.