Μενού
  • Α-
  • Α+

Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Μουζουράκη και τη σύντροφό του Μαριλού Κοζάρη. Το ζευγάρι μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού. Η 30χρονη σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και σε περίπου 5 μήνες εκείνη και ο τραγουδιστής θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Το πρωί της Κυριακής (19/3) με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της Real Life, η Ελένη Τσολάκη σχολίασε την ευχάριστη είδηση, ενώ έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι, τονίζοντας τον λόγο για τον οποίο ο Πάνος Μουζουράκης ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις συνεντεύξεις του τους τελευταίους μήνες.

«Είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μία συνέντευξη, ήταν ένα θέμα το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει», σχολίασε η Ελένη Τσολάκη στο Open Weekend.

Ποια είναι η σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη

Η Μαριλού Κοζάρη είναι 30 ετών και ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη. Η σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη προχώρησε αρκετά γρήγορα, καθώς οι προτεραιότητες και των δύο ήταν ίδιες και συναντήθηκαν τη σωστή στιγμή. H 30χρονη σύντροφος του Μουζουράκη είναι παιδική φίλη της Κατερίνας Καινούργιου και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις. Οι δύο φίλες πραγματοποιούν συχνά αποδράσεις εκτός συνόρων και βραδινές εξόδους μόνο για γυναίκες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA