Μενού
hroysala-patitsas
Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε 40 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι στην Αίγυπτο, εκεί όπου βρέθηκαν και αρκετοί celebrities οι οποίοι ταξίδεψαν από την Ελλάδα για τη μεγάλη βραδιά. Η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Νικόλ Παναγιώτου, η Καλομοίρα, η κουμπάρα της Χρουσαλά, Δήμητρα Λαζαράτου, η Mary Vitinaros, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της, η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέφθασαν στο Κάιρο, εκεί όπου τα πάντα ήταν διοργανωμένα άψογα από τη Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία μάλιστα είχε τυπώσει και το δικό της logo σε καπελάκια και t-shirt με την επιγραφή «team Marietta».

https://www.instagram.com/p/Cp7ot9_tp66/

Όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Γεια σου» οι καλεσμένοι έλαβαν ηλεκτρονική πρόσκληση, δύο μήνες νωρίτερα για το Save the date, προκειμένου να ενημερωθούν για το ταξίδι στην Αίγυπτο. «Δεν κάλυψε η Μαριέττα όλα αυτά τα έξοδα. Ο καθένας έκλεισε εισιτήριο και διαμονή για τον εαυτό του, ενώ η  Μαριέττα κάλυψε τα δύο πάρτι που έκανε μαζί με μια επίσκεψη στο μουσείο», ανέφερε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Το λαμπερό πάρτι ήταν προγραμματισμένο για  βράδυ της Παρασκευής (17/3), ώστε οι καλεσμένοι να έχουν στη διάθεσή τους ολόκληρο το Σαββατοκύριακο προκειμένου να απολαύσουν τις μίνι διακοπές τους στην Αίγυπτο.