Μενού
georgia_kaltsi
Γεωργία Καλτσή | Ant1
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδε την ζωή της να αλλάζει. Το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τον Μάρτιο του 2015 στην Κηφισίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η ηθοποιός Γεωργία Καλτσή βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show και έκανε μία αναδρομή σε εκείνες τις τρομερά δύσκολες στιγμές.

«Είμαστε όλοι 21 και εκείνο το βράδυ ήταν τα γενέθλια της κολλητής μου. Ήταν η πρώτη που θα γινόταν 22 ετών. Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε! Ήταν 9 Μαρτίου 2015. Χάσαμε εκεί έναν φίλο μας. Από τα τρία κορίτσια που ήμασταν στο τροχαίο δυστύχημα, οι δύο είμαστε με αναπηρία με αμαξίδιο και η τρίτη είναι υπέρλαμπρη μελλοντική ψυχολόγος. Φυσικά και είμαστε φίλοι. Με ''κυνηγάει'' η ημερομηνία του τροχαίου γιατί κλείναμε 8 χρόνια και τότε έγινε και η πρεμιέρα της σειράς» τόνισε η Γεωργία Καλτσή και πρόσθεσε:

«Εκείνη τη στιγμή ήμουν η μόνη που δεν είχα χάσει τις αισθήσεις μου αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω γιατί είχα υποστεί κάκωση στο νωτιαίο μυελό, είχα παραλύσει. Δεν ένιωθα τον τραυματισμό. Ένιωθα πως δεν μπορούσα να αναπνεύσω σωστά. Είχα 1% ζωή λόγω πνευμόνων γιατί είχαν γεμίσει αίμα. Στην πραγματικότητα ανέπνεα από ένα... διέυρω. Οι γιατροί μας πήραν διαλυμένους και μας συναρμολογήσανε. Ζω και είμαι εδώ λόγω της καθαριότητας που υπήρχε στο ιδιωτικό νοσοκομείο που ήμουν. Εγώ ξύπνησα μετά από 24 μέρες που ήμουν σε κώμα και δεν μου είχε ανακοινωθεί ούτε ο χαμός του φίλου μου ούτε η παράλυση. Πίστευα ότι λόγω φαρμάκων δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου αλλά όταν μου είπαν ότι έχω σπονδυλοδεσία κατάλαβα ότι νιώθω τα πόδια μου αλλά δεν τα ελέγχω. Και τότε μου ανακοίνωσαν οι γιατροί την παράλυσή μου. Δεν το πήρα βαριά αλλά σίγουρα στο πικ της ζωής μου, μου ήρθε ένα χαστούκι».