Μενού
thodoris-marantinis-onirama
Θοδωρής Μαραντίνης - Onirama | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη σχέση με τα παιδιά του, τους Onirama, αλλά και το πώς έχει χειριστεί τη δημοσιότητα όλα αυτά τα χρόνια, αναγνωρίζοντας πως υπήρξαν φορές που έκανε λάθη και εξέθεσε προσωπικές του στιγμές περισσότερο απ’ ότι ίσως θα έπρεπε. «Η δεκαετία των '00s μου έχει στιγματίσει τη ζωή γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών. Υπάρχει κάποιο χάσμα γενεών, αλλά είναι και όμορφο. Βλέπω ότι οι μπαμπάδες είναι πιο κοντά στα παιδιά σε σχέση με όταν ήμουν εγώ παιδί που εκεί η διαφορά ήταν ακόμα πιο έντονη με τη μαμά να μεγαλώνει τα παιδιά και ο μπαμπάς να δουλεύει», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Είναι απαραίτητα το υπερεγώ και η ένταση σε έναν καλλιτέχνη, αλλά θα πρέπει να το ελέγχει. Είναι σαν αγρίμι με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς και να πας χέρι χέρι για να μην σε φάει. Ποτέ δεν ένιωσα έπαρση, αλλά είχα μια σιγουριά ότι θα συνεχίζουμε να κάνουμε επιτυχίες. Το συγκρότημα σε επαναφέρει στην ισορροπία γιατί όταν πας να θεωρήσεις κάτι δεδομένο, οι υπόλοιποι σε επαναφέρουν. Με ενοχλεί όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε να σταματήσουν. Είναι μεγάλη αγωνία για μένα το να ξέρω πότε θα σταματήσω. Η ύπαρξη του συγκροτήματος θα βοηθήσει να καταλάβουμε πότε πρέπει να σταματήσουμε και για ποιους λόγους», εξήγησε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά το πώς έχει διαχειριστεί τη δημοσιότητα όλα αυτά τα χρόνια, ο Θοδωρής Μαραντίνης αναγνώρισε ότι πολλές φορές την έχει χειριστεί λάθος. «Στα πρώτα χρόνια η δημοσιότητα ήρθε απότομα και για τη δουλειά μου γιατι τότε είχε αρχίσει ο κόσμος να ανακαλύπτει το συγκρότημα, αλλά και για την τότε προσωπική μου σχέση. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ και άρχισα να μαζεύομαι πάρα πολύ. Είχα συστολή απέναντι στα μέσα και αυτό φαινόταν σαν σνομπισμός. Κάποια στιγμή υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών και με την τότε σχέση μου γιατί παρασύρθηκα μέσα σε όλο αυτό. Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις», είπε ο frontman των Onirama.