Μενού
dandoulaki
Κάτια Δανδουλάκη | Mega
  • Α-
  • Α+

Την Κάτια Δανδουλάκη υποδέχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή του Mega «Έλεος» η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από παράστασή της και τη δίκη στην οποία κλήθηκε ως μάρτυρας, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα με τον Χρήστο Πολίτη.

«Την έχω σβήσει από τη μνήμη μου αυτήν την εποχή. Τη θυμάμαι τόσο, ώστε να γίνει αυτό που έγινε. Σταμάτησε εκεί που σταμάτησε και έγινε έτσι και αλλιώς μια κάθαρση, οπότε δε θα με δεις να συζητώ παραπάνω για αυτό γιατί το έκανα ακριβώς στη σιωπή. Δε μίλησα ποτέ για αυτό. Μίλησα, όταν μίλησαν τα κορίτσια. Για αυτό δε μιλώ.

Δεν περνούσα καλά, βλέποντας μια συμπεριφορά. Επειδή αυτό δε γίνεται πολύ κατανοητό από όλους, δε μου αρέσει να το επεξηγώ ξανά. Για να τινάξω στον αέρα μία παραγωγή, κάτι στη δική μου ψυχή είχε περάσει το κόκκινο όριο. Κατάλαβα ότι δε θέλω να υπάρχω εδώ και να βλέπω αυτό που βλέπω. Δε γεννήθηκα για να ξοδεύω την ψυχή μου για να περνώ άσχημα. Το όνειρό μου θέλω να είναι ροζ. Είπα ότι θέλουμε να σταματήσουμε τη συνεργασία και ότι πέρασες το όριο της ψυχής μου. Τελείωσε, αυτό ήταν και δεν είχαμε καμία επικοινωνία μετά από εκεί» είπε η Κάτια Δανδουλάκη αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να πάω ως μάρτυρας. Δε γινόταν, εφόσον με καλούσαν. Μου άφησε τη χειρότερη και πιο οδυνηρή γεύση για όλες τις πλευρές γιατί εγώ λυπάμαι πάρα πολύ και για τον άλλον. Πονώ, αλλά πρέπει να γίνει. Υπάρχει και μια κάθαρση που έρεπε να γίνει και ο καθένας να πληρώσει για κάποια πράγματα που έκανε λάθος».

Στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στον Χρήστο Πολίτη. «Ήταν η απόλυτη αλήθεια αυτό που αντιμετώπισα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Χρήστο και ήμασταν φίλοι. Δε θέλω να το επαναλάβω γιατί είπε πως δε θέλει να μιλώ για αυτόν. Δε θέλει γιατί με μισεί. Αποφάσισε εκείνος. Δεν έχω ιδέα. Εγώ ξέρω ότι τον αγαπώ και πέρασα πάρα πολύ καλά. Για αυτό σέβομαι την απόφασή του. Δε θα το έλεγα χουνέρι. Μου το έστειλαν, εγώ ούτε καν το πήρα είδηση. Δεν έχω ιδέα τι έκανε. Τώρα λέμε αυτό και θα το πάρουν, θα το γυρίσουν και θα το κάνουν θέμα. Ό, τι και να πούμε, θα το γυρίσουν εκεί που θέλουν και κυρίως έχει νοστιμιά το κακό. Όταν λέω ένα καλό, γιατί να πουλήσει;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA