Μενού
mpenos
Γιώργος Μπένος | Mega
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός, από τη συμμετοχή του στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ηθοποιός Γιώργος Μπένος βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή του Mega «Night Out» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κλειστή κοινωνία στην οποία μεγάλωσε, τα σχόλια που άκουγε αλλά και για το bullying και τα απειλητικά ραβασάκια από συμμαθητές του.

«Πολλά κακά και πολλά καλά να μεγαλώνεις στην επαρχία. Τα καλά είναι ότι μεγάλωσα σε μια γειτονιά, έπαιζα με τους φίλους μου έξω, υπήρχαν όλα αυτά τα παιχνίδια του “δρόμου”. Τα αρνητικά είναι ότι μεγαλώνεις σε μια κοινωνία που εύκολα ότι θα πει κάτι ο άλλος για εσένα. Θα σε κρίνει πολύ εύκολα, υπάρχει αυτό το ''τι θα πει ο κόσμος''. Με κάνει έξαλλο. Το άκουγα πάντα και διαφωνούσα!

Στο γυμνάσιο επειδή έκανα παρέα με κορίτσια αυτό έγινε ο λόγος να με δείξουν με το δάχτυλο. Γιατί κάνει παρέα με κορίτσια; Μήπως είναι γκέι; Έχουν μάθει ότι για να είσαι ενταγμένος μέσα στην κοινωνία, φαντάζονται ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν παρέα με τα αγόρια, και τα κορίτσια με τα κορίτσια» τόνισε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Το έφερα βαρέως γιατί έγινε σε ηλικία 14-15 χρονών. Μου δημιούργησε κλείσιμο στον εαυτό μου και δέχτηκα bullying. Λάμβανα απειλητικά ραβασάκια στα βιβλία. Πλέον το έχω ξεπεράσει, δεν το έχω ξεχάσει. Τότε το αντιμετώπισα δύσκολα γιατί έκανα λάθος να μην το εκμυστηρευτώ σε κάποιον δικό μου. Ήταν μεγάλο λάθος! Δεν το είπα στους δικούς μου γιατί μάλλον φοβήθηκα και ντράπηκα. Ο λόγος που το ξεπέρασα είναι ο λόγος που το μοιράστηκα με τη μεγάλη μου αδερφή γιατί μου είπε ότι είναι πάντα δίπλα μας».