Μενού
natasa-theodoridoy
Νατάσα Θεοδωρίδου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου, μίλησε νωρίτερα σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», όπου και έκανε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις τόσο για τη μουσική, που επικρατεί στα ελληνικά μουσικά chart την τελευταία περίοδο μετά και το είδος που «εκπροσωπεί» η ίδια, την τραπ, για την οικογένειά της, αλλά και για την ερωτική της ζωή και πώς την προσεγγίζουν οι υπόλοιποι άνδρες. Μιλώντας, συγκεκριμένα, για την τραπ είπε ότι της αρέσει πολύ σαν είδος μουσικής και ότι θα «συνεργαζόταν χθες με τράπερ».

«Μου αρέσει πάρα πολύ η τραπ μουσική. Μου αρέσει γιατί έχει ρυθμό για να χορεύεις. Τώρα όσον αφορά τα λόγια και το ότι αναφέρεται απαξιωτικά στις γυναίκες ή στους άντρες, τότε θα πρέπει και εμείς να κυνηγιόμαστε γιατί έχουμε πει διάφορα στα τραγούδια μας. Αν πάρεις τα λόγια και τους δώσεις ακριβή ανάλυση είμαστε χαμένοι από χέρι. Θα συνεργαζόμουν εχθές με τράπερ», δήλωσε σχετικά η Νατάσα Θεοδωρίδου. Στη συνέχεια της συνέντευξης, δεν έλειψαν και οι αναφορές στην ανανέωση της συνεργασίας της και με τη Heaven Music.

«Οι άντρες μια χαρά με πλησιάζουν. Δηλαδή οι άντρες που πρέπει να με πλησιάσουν μια χαρά με πλησιάζουν», είπε στη συνέχεια η Νατάσα Θεοδωρίδου. Σχετικά με τη σχέση της με τις δύο κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάννα, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έχω 99% ισορροπημένη σχέση με τις κόρες μου. Αλλά αφήνω αυτό το 1% γιατί άνθρωποι είμαστε και μπορεί να συγκρουστούμε. Είμαι τυχερή σαν μητέρα, δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα, γιατί τα παιδιά μου είναι πολύ καλά».

Τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν έχει αποδεχτεί καμία τηλεοπτική πρόταση λέγοντας: «Τηλεοπτικές προτάσεις μου έχουν γίνει από παντού και με όλους τους τίτλους. Δεν με βρίσκω εκεί όμως. Η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου είναι η ελευθερία. Μπορώ να κάνω ότι θέλω, όπως το θέλω, χωρίς να μην με επηρεάζει κανείς. Δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν μου χρωστάει και κανείς».