Μενού
andrew tate
Άντριου Τέιτ | AP
  • Α-
  • Α+

Αποφυλακίστηκαν ο αμφιλεγόμενος influencer, Άντριου Τέιτ, αλλά και ο αδερφός του, Τρίσταν, μετά από τρεις μήνες παραμονής σε φυλακή στη Ρουμανία και πλέον έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τους ισχυρισμούς εναντίον τους σχετικά με εμπορία ανθρώπων, βιασμών και συγκρότηση εγκληματικής ομάδας. Για την ώρα σε κανένα από τα δύο αδέρφια δεν έχουν απαγγελθεί επίσημες κατηγορίες, ενώ θα βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι τουλάχιστον τις 29 Απριλίου. Η απόφαση του Εφετείου για την αποφυλάκισή τους βγήκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου και αφορά τόσο τα δύο αδέρφια όσο και τους δύο φερόμενους συνεργούς τους.

«Οι δικαστές πήραν σήμερα τη σωστή απόφαση. Σέβομαι αυτό που έχουν κάνει για μένα και η απόφασή τους θα τους δικαιώσει γιατί είμαι αθώος και ανυπομονώ να το αποδείξω», δήλωσε ο Άντριου Τέιτ βγαίνοντας από τη φυλακή. 

Τα δύο αδέρφια φέρονταν να στρατολογούσαν τα θύματά τους αποπλανώντας τα με ψευδείς ισχυρισμούς περί σχέσης ή γάμου. Στη συνέχεια τα θύματα μεταφέρονταν σε ακίνητα στα περίχωρα του Βουκουρεστίου όπου έπεφταν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και τα ανάγκαζαν να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο. Ωστόσο, τα αδέρφια Τέιτ μέχρι σήμερα αρνούνται τους παραπάνω ισχυρισμούς.