Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και η είδηση για τον χωρισμό τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό χώρο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας» το πρωί της Τρίτης (4/4), ο χωρισμός τους μετρά ήδη τρεις μήνες και δεν πρόκειται για ένα «εύκολο» διαζύγιο.
«Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Λένα Δροσάκη.
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Εγώ δεν θα πω τίποτα»
Η Άννα Ζηρδέλη προσπάθησε να εντοπίσει για την εκπομπή «Mega Καλημέρα» τους δύο ηθοποιούς, όμως μόνο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε στην κλήση της. Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος, ο ηθοποιός της είπε ότι «δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, ξέρω πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις. Στην παρούσα φάση, η Λένα προτίμησε να μιλήσει δίνοντας μία γραπτή δήλωση, αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα».
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Μαζί στο θέατρο
Οι δυο ηθοποιοί, από τον περασμένο Δεκέμβρη συνυπάρχουν θεατρικά στην παράσταση «Photograph 51», στο Υπόγειο Θέατρο Τέχνης και όπως είναι φυσικό αυτό δεν διευκολύνει τα πράγματα καθώς η αμηχανία είναι έκδηλη. Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης -λίγες ώρες μετά την είδηση του χωρισμού τους- έξω από το θέατρο και απαθανάτισε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Λένα Δροσάκη να πηγαίνουν αλλά και να φεύγουν μαζί μετά την παράσταση.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.