Μενού
natalia-germanou
Ναταλία Γερμανού | Alpha
  • Α-
  • Α+

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στη Δανάη Μπάρκα και στο «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς και στον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό, ενώ δεν έκρυψε πως στην καριέρα της έχει «υπάρξει πολύ σιχαμένο βρωμόπαιδο», εξηγώντας τον λόγο και δεν έκρυψε ότι της πήρε πολλά χρόνια να αγαπήσει τον εαυτό της. «Δεν αισθάνομαι πρότυπο γιατί πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που θεωρεί λανθασμένες τις απόψεις μου. Έχω φάει πάρα πολύ βρισίδι υπερασπιζόμενη ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων που κατ’ εμέ χρειάζονταν αγάπη ή στήριξη. Εγώ από μικρό παιδάκι δεν άντεχα, δεν μπορούσα την αδικία. Οπότε όταν αισθάνομαι ότι κάποιος αδικείται, νιώθω μία ακατανίκητη ανάγκη να πάρω το μέρος του ό,τι και αν ακούσω μετά. Αυτό δεν με κάνει πρότυπο, αλλά με κάνει να τα πηγαίνω καλά με εμένα και να κοιμάμαι καλά το βράδυ», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια επεσήμανε πως στην αρχή της καριέρας της ήταν για πολλούς το «βύσμα» λόγω του πατέρα της και δημοσιογράφου, Φρέντυ Γερμανού. «Στο ξεκίνημα της πορείας μου ήμουν το λεγόμενο βύσμα. Ήμουν πάντα αυτή που κάποιος την έβαλε κάπου, γιατί ήταν η κόρη του Φρέντυ Γερμανού και που θα έπρεπε να αποδείξει εάν αξίζει τη δουλειά ή αν μας τη φόρτωσε ο πατέρας της», είπε η ίδια.

«Ο πατέρας μου δεν σήκωσε ποτέ κανένα τηλέφωνο για να μου κλείσει την παραμικρή δουλειά. Ξέρω πολύ καλά ότι το όνομα του πατέρα μου από μόνο του άνοιγε πόρτες. Τα παιδιά που κουβαλάμε ένα "βαρύ" όνομα, πρέπει να αποδείξουμε πολύ περισσότερο την άξια τους από έναν άνθρωπο που απλώς έχει ταλέντο. Δεν χρειάστηκα υπεράσπιση, το μόνο που χρειάστηκα ήταν να δουλέψω πολύ και να γίνω καλύτερος άνθρωπος», παραδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού.

«Πολλές φορές στην καριέρα μου έχω υπάρξει πολύ σιχαμένο βρωμόπαιδο, απλά και μόνο γιατί στην ανάγκη μου να επιβιώσω, έβγαινε ο κακός μου εαυτός. Κάπως έπρεπε να επιβιώσω από τα "μαχαίρια" που πεταγόντουσαν πίσω μου και δεν ήξερα ποιο θα με βρει. Ζήτησα πολλές συγγνώμες. Κάποιοι μου είπαν ότι χαίρονται πολύ, κάποιοι ότι δεν το περίμεναν από εμένα και κάποιοι ότι συμβαίνουν αυτά στο χώρο μας», δήλωσε.

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε στη Δανάη Μπάρκα ότι «Κλαίω πολύ και μου αρέσει αυτό. Θεωρώ ότι το κλάμα είναι υγεία. Δεν φοβάμαι καθόλου να κλάψω, να τσαλακωθώ, να πέσω κάτω και να παρακαλέσω ή να συγκινηθώ. Στο σπίτι μου είμαι αρκετά μοναχική, επιλέγω αρκετές φορές να είμαι μόνη με τον εαυτό μου γιατί μου πήρε πολλά χρόνια να τον αποδεχτώ και να τον αγαπήσω. Όταν κατάφερα να αποδεχτώ τελικά τον εαυτό μου, θεώρησα τις στιγμές που περνάω με εμένα πολύτιμες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.