Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκονται στο Κάιρο με τον τεσσάρων μηνών γιο τους, όπου θα περάσουν οικογενειακά τις διακοπές του Πάσχα. Ο παρουσιαστής και η Influencer απολαμβάνουν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μετά τη γέννηση του γιου τους και αυτές τις ημέρες προσπαθούν να δουν όσα περισσότερα ιστορικά μέρη μπορούν.
Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (13/4), το ζευγάρι βρέθηκε στην εκκλησία, μέσα στην οποία η Παναγία είχε κρυφτεί με τον Ιησού, όταν ο Ηρώδης σκότωνε τα βρέφη.
Εκεί η Ιωάννα Τούνη αντίκρισε την μοναδική εικόνα στον κόσμο που απεικονίζει την Παναγία να θηλάζει τον Ιησού. «Αυτή εδώ είναι η μοναδική εικόνα της Παναγίας στον κόσμο, στην οποία κάνει breastfeeding. Ταΐζει το μωράκι της από το στήθος. Θηλάζει και η Παναγία… σοκ» είπε συγκινημένη η Ιωάννα Τούνη.
- «Μην πιστεύετε τίποτα»: Ο Γεωργιάδης ανέβασε την περιβόητη φωτογραφία με την άγνωστη γυναίκα
- Αρναούτογλου: Σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιανός από τον σοβαρό τραυματισμό παίκτη του Survivor
- Σοκάρουν μαρτυρίες για την Ηλιούπολη: «Ζήτησαν τα κλειδιά της ταράτσας και έπεσαν»
- Business coach αποκαλύπτει πώς θα μαζέψεις 4.500 ευρώ τον χρόνο αν κόψεις αυτές τις πέντε συνήθειες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.