Ο Τάκης Ζαχαράτος σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα, με φόντο και την προεκλογική περίοδο που βρίσκεται η χώρα, κάνοντας ειδική αναφορά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει μπότοξ!
«Βεβαίως έχει κάνει. Έτσι θα τον άφηνε η Πόπη; Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι; Το πριν και το μετά; Δεν κάνω πλάκα. Σας το λέω εγώ που το πίνω το μπότοξ σε σφηνάκι για να πιάνει παντού. Βέβαια, αν δεν ξέρεις από αυτά δεν το καταλαβαίνεις. Δείτε το μέτωπό του πριν και πώς είναι τώρα» δήλωσε στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη στο MEGA.
«Του είπε η Πόπη, αν με θέλεις να σε εκπροσωπήσω, πρέπει λίγο να φρεσκαριστείς. Πάμε να σε τσιμεντώσω λίγο. Eίναι λίγο τα φρύδια Σταρ Τρεκ. Ξέρεις, το μπότοξ άμα το πατήσεις λάθος, βγαίνει άλλη προσωπικότητα! Τον βλέπω λίγο εξωγήινο! Λίγο τα φρύδια! Θέλει λίγο ζεστό νερό και μασάζ Αλέξη μου!» πρόσθεσε χαμογελώντας ο γνωστός κωμικός.
- «Μην πιστεύετε τίποτα»: Ο Γεωργιάδης ανέβασε την περιβόητη φωτογραφία με την άγνωστη γυναίκα
- Σταθερή άνοδος για τον Τσίπρα: Δεύτερη θέση και διψήφιο ποσοστό στις δημοσκοπήσεις
- Αρναούτογλου: Σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιανός από τον σοβαρό τραυματισμό παίκτη του Survivor
- Survivor: Ο αδελφός του Μάνου Μαλλιαρού απαντά σε όσους ανησυχούν πως είναι εκείνος ο τραυματίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.