Το πρωί της Τρίτης (2/5) μέσα από τη «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας την Κυριακή (30/4) μετά την προβολή του «Χαμογέλα και Πάλι» ζητώντας από τη Σίσσυ Χρηστίδου να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όσα ακούστηκαν για εκείνον κατά τη διάρκεια της εκπομπής αλλιώς απειλούσε με μήνυση.
«Εγώ είδα ένα Δελτίο Τύπου που να αναφέρεται στην προσωπική ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ένα χυδαίο Δελτίο Τύπου που έκανε προσωπική επίθεση και έλεγε ταυτόχρονα πολλές λεπτομέρειες που αφορούν στην προσωπική της ζωή. Εγώ αυτό είδα. Στο διαζύγιό της, στον πεθερό της. Όλα αυτά άκυρα», σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια.
«Προσωπικά δεδομένα, τα οποία ξαφνικά βγήκαν σε όλα τα γραφεία που δεν αφορούν κανέναν. Νομίζω ότι ούτε στον κύριο Κούγια θα άρεσε προσωπικά δεδομένα που θα αφορούσαν στο διαζύγιό του, που θα εμπλέκονταν μέσα πρώην, παιδιά να δημοσιοποιούνται. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό, αλήθεια. Φαντάζομαι τουλάχιστον ότι θα το μαζέψει»», επεσήμανε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.
- Αυξάνονται τα «κρούσματα» λαγοκέφαλου στις ελληνικές παραλίες: Τι πρέπει να κάνετε αν σας δαγκώσει
- Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης κηρύσσονται Τήνος και Αλόννησος λόγω λειψυδρίας: Πόσο θα διαρκέσει
- Βοζίνια: Ο αστρονομικός αριθμός followers που πήρε σε μια νύχτα ο τερματοφύλακας του Πράσινου Ακρωτηρίου
- Η μπηχτή του Λιάγκα για τον Αρναούτογλου: «Αυτή την τηλεόραση μπορεί να κάνει, αυτή κάνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.