Μενού
panagiotaroy
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου | @alexandra__panagiotarou
  • Α-
  • Α+

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική της ζωή και όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε εκείνη και τον Στάθη Σχίζα, καθώς φαίνεται ότι πλέον έχουν χωρίσει. Τους τελευταίους μήνες έχουν ειπωθεί και γραφτεί αρκετά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε την άποψή της για μερικά δημοσιεύματα και αυτά που γράφουν για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αρκετά δημοσιεύματα την έχουν συκοφαντήσει, καθώς έχουν γράψει αναλήθειες για τη ζωή της. 

panagiotaroy-in
@alexandra_panagiotarou

Σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Ντροπή! Βλέπω μια στοχευμένη προσπάθεια διασυρμού εις βάρος μου από κάποιους συγκεκριμένα που είναι ξεδιάντροπη πάνω από όλα αλλά και άδικη. Πριν από λίγο καιρό ανέβηκε ένα βίντεο μου από τον Παρνασσό όπου μιλούσα με έναν φίλο μου και δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ...

Όμως υπάρχουν και κάποια όρια τα οποία ξεπερνάτε. Δεν θα ανεχτώ άλλες συκοφαντίες προκειμένου κάποιοι να ανεβάσετε τα “κλικ” σας στα διάφορα blogs. Είστε απαράδεκτοι!!! Υπάρχουν οικογένειες, σύντροφοι και άνθρωποι τους οποίους δεν σέβεστε. Το γεγονός ότι δεν διαψεύδω την κάθε ψευδή είδηση που γράφετε για εμένα, δεν σημαίνει ότι δεν είμαι σε θέση να έρθω σε αντιπαράθεση. Με ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA