Το πρωί της Δευτέρας (8/5) η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μέσα από τη «Super Κατερίνα» ότι διανύει τις «δύσκολες ημέρες του μήνα», μία δήλωση που η Τζόυς Ευείδη δεν άφησε ασχολίαστη μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.
Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στο αιχμηρό σχόλιο της Τζόυς Ευείδη μέσα από story του Instagram το απόγευμα της Δευτέρας όπου έγραψε: «Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος, αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες».

- «Θα το πω να το γνωρίζει ο κόσμος»: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί τι συνέβη με τη δημοσιογράφο του OPEN
- Φωτιά τώρα στο Πήλιο: Επιχειρούν αεροσκάφη και επίγειες δυνάμεις
- Τουρισμός για όλους 2026 - 2027: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
- Συνελήφθη ο αδελφός αντιδημάρχου στην Ψάθα: Έπεσε με το ΙΧ του στα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.