Μενού
thanos kalliris
Θάνος Καλλίρης | Glomex - @ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Στο καναπέ του Στούντιο 4 έκατσε σήμερα, Παρασκευή (12/5) ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος μεσουράνησε στη δεκαετία του 1990, Θάνος Καλλίρης όπου και μίλησε και για τη σχέση του με την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού.

Μεταξύ των όσων είπε για την αγαπημένη παρουσιάστρια, στάθηκε και στον λόγο για τον οποίο χώρισε μαζί της. «Γενικώς εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια, και κατάλαβα π.χ. ότι η Ναταλία δεν ήταν για οικογένεια. Ήθελα παιδιά και δεν ήθελε παιδιά άρα ποιο ήταν το επόμενο step, να πάμε για κάτι άλλο» είπε για τη σχέση του αλλά και το διαζύγιο με τη Γερμανού.

«Και έγινε στο peak της καριέρας μου, ήθελα να γίνουν και τα δύο. Μόνα τους έχουν καταλάβει κάποια πράγματα και στην πανδημία ψηφιοποίησα πολλά πράγματα που μου ήταν αδύνατον να τους τα δείξω τώρα» συμπλήρωσε για το πώς τα παιδιά του έμαθαν αρκετά πράγματα για τον ίδιο,

«Η γιαγιά μου ήταν από τις πρώτες φαρμακοποιούς στην Ελλάδα»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αποκάλυψε και κάτι πολύ ενδιαφέρον για την οικογενειακή του κατάσταση, καθώς είπε πως «η γιαγιά μου ήταν από τις πρώτες φαρμακοποιούς στην Ελλάδα».

«Ήταν κυριολεκτικά από τις πρώτες. Ήταν η μητέρα του μπαμπά μου και αδερφή του Μπέζου. Γεννήθηκε το 1920 και το 1940 άρχισε να σπουδάζει γεγονός αρκετά σπάνιο για μία γυναίκα της περιόδου» πρόσθεσε σχετικά με την οικογένειά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.