Μενού
balatsinoy-kikilias
Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Κικίλιας έχει σήμερα, Δευτέρα (15/5) τα γενέθλιά του και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού του ευχήθηκε με μία φωτογραφία και ένα μήνυμα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. 

Η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα. «Με αυτή την φωτό θέλω να σου πω Χρόνια Πολλά! Την τράβηξα Μάιο 2020 γιατί εσύ και ο #Ηρακλής είχατε το ίδιο μαλλί, γιατί την άλλη ημέρα άνοιγαν τα κομμωτήρια, γιατί ήθελα μέσα από τα άφρο μαλλιά σου να αποτυπώσω όλα αυτά που συνέβησαν εκείνη την περίοδο…

Σου εύχομαι πάντα να περπατάς στο δρόμο και να σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα, να συνεχίσεις να έχεις αφοσίωση, συνέπεια και αυθεντικότητα σε ό,τι κάνεις, να συνεχίσεις να γελάς μέχρι δακρύων μαζί με τον Ηλία, όταν θυμάστε παλιές μπασκετικές ιστορίες, να συνεχίσεις να έχεις την ευαισθησία που βλέπει πάντα δυνατότητες στα πράγματα, και να λες πάντα την αλήθεια σου.. Σε αγαπάμε πολύ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπαλατσινού.

Τζένη Μπαλατσινού: Η ανάρτησή της για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια

https://www.instagram.com/p/CsQFnkBoivr/

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA