Μενού
tsagkarakis
Γιώργος Τσαγκαράκης | Glomex - @ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Για τα δύσκολα χρόνια που έζησε στο παρελθόν μετά και τον θάνατο των γονιών του μίλησε ο γνωστός συλλέκτης και εκτιμητής, Γιώργος Τσαγκαράκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4».

Ο ίδιος αποκάλυψε τα δύσκολα βιώματα που έζησε ήταν κατά τη διάρκεια της μαθητικής του περιόδου, καθώς τότε είναι που έχασε και τους δύο γονείς του και να φιλοξενηθεί, έτσι, σε οικοτροφείο.

«Η γκαλερί Τσαγκαράκη ήρθε ως ιδέα απ' όσα παρακολουθούσα στην τηλεόραση της Ιταλίας και της Αμερικής σχετικές εκπομπές. Ωστόσο, εγώ μεγαλωμένος στην Αλεξάνδρεια και με τους γονείς μου πολύ κοντά με τις αντίκες, πήγαινα με τον πατέρα μου στις πιάτσες και αγόραζε ανάλογα κομμάτια. Πριν φτάσω σε αυτό, άρχισα να ζω από το σπιτικό μας, το οποίο και πουλούσα μέρα-μέρα για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου» είπε σχετικά με τα πρώτα του βήματα στον χώρο της συλλογής αντικειμένων.

Η εμπειρία από την Αλάσκα

«Έμεινα δύο μήνες περίπου στην Αλάσκα, όλα εμπειρίες είναι. Όλα είναι δύσκολα μέχρι να γίνουν εύκολα. Αυτό εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία του καθενός και αν το βλέπει δύσκολο» αποκάλυψε σχετικά με την εμπειρία από την Αλάσκα των Ηνωμένων Πολιτειών, στην οποία και ανέλαβε μία δουλειά, την οποία και βρήκε μέσω της αμερικάνικης πρεσβείας.

«Μετά την Αλάσκα επέστρεψα, τελείωσα τις σπουδές μου που ήταν στα ξενοδοχειακά. Εργάστηκα στα ξενοδοχεία του Ωνάση και όλα αυτά γίνονται από τα 18 μου μέχρι και τα 22 που ολοκλήρωσα τις σπουδές μου. Μετά συνέχισα στα ξενοδοχεία μέχρι και που άνοιξε το 86-87 το πρώτο μου κατάστημα στη Ρόδο. Μπήκα και στην εστίαση, όπου και άνοιξα επιχείρηση του κέτερινγκ».