Μενού
tremi-nikiteas
Όλγα Τρέμη - Νίκος Νικητέας | NDP
  • Α-
  • Α+

Βελούδινος χωρισμός για την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Νικητέα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso που σε σημερινό της δημοσίευμα μεταφέρει αποκλειστικά την είδηση για το διαζύγιό τους. 

Πρόκειται για τον τρίτο γάμο της Όλγα Τρέμη, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον τότε διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel Χρήστο Παναγιωτόπουλο και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο.

Μέχρι και πριν λίγο καιρό, λοιπόν, σύζυγός της ήταν ο Νίκος Νικητέας, χειρουργός της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο χωρισμός μετρά λίγους μήνες. Διαμένουν πλέον σε χωριστά σπίτια ενώ το ότι είχαν σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις είναι βοηθητικό στο να μην μαθευτεί τίποτα για τον χωρισμό τους.

Η ρήξη, όμως, και στο τρίτο στεφάνι της Σιδηράς Κυρίας της δημοσιογραφίας ψιθυρίζεται στα κοσμικά πηγαδάκια. Άνθρωποι που τους είχαν ζήσει από κοντά, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, μιλούσαν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.