Μενού
stayros-svigkos
Σταύρος Σβήγκος | @evocative_thread
  • Α-
  • Α+

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην εκπομπή Dot στο STAR το μεσημέρι της Κυριακής (28/5) και αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον γιο του, ενώ μίλησε και για τις απορίες που έχει ο μικρός για τον νονό του, Μιχάλη Οικονόμου, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον σύντροφό του.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάρα πολλές φορές με έχει ρωτήσει ο γιος μου πράγματα που με έχουν φέρει σε αμηχανία. Από το πιο απλό πώς γεννιέται ένα παιδί, που του εξηγείς, μέχρι το "ο γιος του νονού μου πώς είναι δυνατόν να έχει μπαμπά και μπαμπά" που του το εξήγησα πάρα πολύ απλά και απλά το δέχθηκε. Γιατί η κοινωνία μάς μπολιάζει με φραγμούς και όλα αυτά, για ένα παιδί που δεν τα έχει ζήσει όλα αυτά και δεν του έχουν μπολιάσει το μυαλουδάκι είναι πολύ απλά τα πράγματα. Όπως θα έπρεπε να είναι, βασικά».

Σταύρος Σβήγκος: «Απορώ πώς έχουμε δεχθεί την τραπ ως κοινωνία»

«Με ρωτάει για το θέμα της δουλειάς, δηλαδή "γιατί δουλεύεις;". "Για να μπορούμε να έχουμε χρήματα, αγάπη μου, να φάμε και να αγοράζουμε πράγματα" του απαντάω. Προσπαθώ να του εξηγήσω γενικά πως λειτουργεί η κοινωνία. Έρχεται ο μικρός από το σχολείο και μπορεί να μου βάλει ένα ξένο τραγούδι τραπ, για παράδειγμα. Εμένα αν μου βάλεις τραπ μπορεί να πέσω από τον 5ο! Ειδικά το ελληνικό με αυτούς τους στίχους που είναι γεμάτοι μισογυνισμό, επιθετικότητα και βία. Απορώ πώς το έχουμε δεχθεί ως κοινωνία» πρόσθεσε ο Σταύρος Σβήγκος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.