Μενού
piatas
Δημήτρης Πιατάς | Ant1
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Πιατάς και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη στενή φιλία του με τον Βλάση Μπονάτσο και τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά για τις επαγγελματικές του επιλογές.

«Έκανα πλάτες στον Βλάσση Μπονάτσο για να μη βγαίνει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Βλάσης ήταν φίλος μου και συγκυριακά τον ήξερα από το ''Πέλομα Μποκιού''. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και στην επιθεώρηση μαζί, παίξαμε και κλαίγαμε από τα γέλια. Ήταν μια αιτία για να βρεθώ και με την Αλίκη και με θεώρησε ότι ήμουν το καλό παιδί. Με πήρε κι έπαιξα στην Εύθυμη Χήρα με σκηνοθέτη τον Τάκη Βουγιουκλάκη. Με έβαλε ένθετο γιατί με θεωρούσε το γούρι και μου έλεγε ότι βγάζεις θετική ενέργεια. Η Αλίκη με ήθελε σε κάθε επεισόδιο. Η Αλίκη είπε στον Μπονάτσο ότι θα κάνεις παρέα μόνο με τον Πιατά. Οπότε για ξεκάρφωμα έλεγε ότι πάω με τον Δημήτρη έξω, φεύγω εγώ (σ.σ. όταν ήθελε να βρεθεί με την Αλίκη)» είπε ο Δημήτρης Πιατάς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επαγγελματικές του επιλογές.

«Δεν κάνω τηλεόραση αλλά έκανα σε συνδρομητική πλατφόρμα για να δηλώσω ότι κάνω τηλεόραση. Έχω να δουλέψω σχεδόν 30 χρόνια στην τηλεόραση. Μπορεί να φταίω και εγώ γιατί διεκδικώ καλύτερα τα πράγματα, είμαι λίγο πιο επαναστάτης. Μου ζήτησαν να κάνω στο MEGA μια σειρά καθημερινή, είπα όχι και έκανα λάθος γιατί έχασα πολλά χρήματα και με αντικατέστησε ο Κώστας Καζάκος. Πριν από κάποια χρόνια μου ζήτησαν να κάνω μια διαφήμιση, μου έδωσαν πολλά χρήματα, και τότε μου είπαν συγκυριακά να παίξω στην Επίδαυρο τον Κύκλωπα και είπα όχι σε πολλά χρήματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.