Έξαλλη έγινε η Σελένα Γκόμεζ, η οποία άρχισε να φωνάζει σε έναν σωματοφύλακα, ενώ παρακολουθούσε την περιοδεία Renaissance της Beyoncé στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής 26 Μαΐου.
Σε ένα viral βίντεο, η 30χρονη τραγουδίστρια φαίνεται να τα βάζει με τον άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας που περπατούσε δίπλα της.
Ο λόγος για τον οποίο η Γκόμεζ έχασε την ψυχραιμία της δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον βρετανικό Independent.
Ωστόσο, ορισμένοι θαυμαστές υποψιάζονται ότι ο φρουρός ήταν υπερβολικός στις αντιδράσεις του όταν οι θαυμαστές προσπαθούσαν να πλησιάσουν την τραγουδίστρια, γεγονός που την έκανε να τον αμφισβητήσει.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.